מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם ובפייסבוק.
אני מכורה לקפה איטליה. מה זה מכורה? בחיים לא תשמעו את המשפט "אבל לא בא לי קפה איטליה" יוצא מהפה שלי. בכל מזג אוויר ובכל מצב אני אשמח לארוחה שם, אבל אם קראתם את הפוסט שלי על המקום בוודאי כבר הבנתם את זה. רק מה? בקפה איטליה אין פיצה. עכשיו תתארו לכם מה רבה הייתה שמחתי כשראיתי באינסטגרם של איתי, השף של המקום, טיזרים למקום חדש בו יגישו פיצות. אז עבר קצת זמן ומסעדת מגזינו נפתחה. מסעדה? לא בטוח שככה הייתי קוראת למקום, זה יותר בר עם אוכל טוב. מקום כייפי לבוא לשתות בו בירה/יין, שמוצעים במחירים סופר נוחים (הבקבוק הכי יקר עולה 150 ש"ח), ולנשנש כמה מנות ליד.
אני וניצן הגענו למקום ביום חמישי חורפי בערב, לאחר שלא הצלחנו להזמין מקום. המארחת הבטיחה לי בטלפון שממש נעים להמתין שם ובאמת יש סלון רחב ידיים בו יושבים וממתינים למקום. למזלנו, תוך 2 דק' כבר מצאנו את עצמנו על הבר בלי צורך להמתין ב"סלון". המקום מועצב יפה, עכשווי, עם בר גדול (בו ויטרינת הקינוחים אליה נגיע בהמשך) והמון שולחנות מסביב. יש גם מקום בחוץ, שהיה סגור בחמישי לאור מזג האוויר אבל לדעתי מצריך עוד כמה שינויים קוסמטיים - אבל היי, הם עובדים רק 29 ימים (השף איתי ספר).
אז התיישבנו על הבר והזמנו יין, אני כוס קברנה גמלא (40 ש"ח) וניצן כוס גוורץ - ריזלינג (28 ש"ח). ההשוואה לקפה איטליה מתבקשת, אבל תשכחו מזה כי זה יעשה עוול למקום. המגזינו, כפי שכבר אמרתי, הוא מקום קליל יותר, עם אוכל קליל יותר, מקום לראות ולהיראות מבחינת החבר'ה המבוגרים יותר (ותסמכו עלי שהיה מה לראות ;) ) ומקום כייפי לבילוי עם חברים, אבל פחות מקום לארוחה משפחתית.
אז התחלנו להזמין. התלבטנו בין מנת כרובית (28 ש"ח) לבין ארטישוק מטוגן (36 ש"ח), לבסוף, לאור חיבתי העזה לארטישוק, ובניגוד להמלצותיה של ניצן החלטנו ללכת על הארטישוק. עכשיו שכחו מהארטישוק המטוגן שאתם מכירים בקפה איטליה או במקומות אחרים, פה זה משהו אחר לגמרי, "נשנוש ליד הבירה" כמו שאיתי קרא לו, או "צ'יפס ארטישוק" כמו שניצן תיארה היטב. פרוסות קטנות ודקות של ארטישוק, מצופות קמח ומטוגנות בשמן עמוק, מוגשות יחד עם המון איולי, הטעים הזה מקפה איטליה, ופטרוזיליה קצוצה. זו המנה הכי נמכרת במקום אבל מודה שאני קצת פחות התחברתי, כנראה כי בפה כבר הרגשתי את הטעם של הארטישוק של קפה איטליה.
![]() |
צ'יפס ארטישוק |
![]() |
פאן קון טומט |
![]() |
ספגטי פסטו וקישוא בטמפרטורת החדר |
![]() |
ספגטי פורצ'יני בלי בייקון |
![]() |
פיצה פטריות |
![]() |
פאי בוטנים שמימי |
לסיכום:
Must Have: פאי חמאת בוטנים!!!
שירות: קליל וכייפי, אבל צריך להשתפשף בניואנסים הקטנים.
טווח מחירים: זול - ממוצע.
אווירה: בר טרנדי עכשיו.
גלוטן Free: מוצעים כמה סלטים ומנות ראשונות ללא גלוטן אבל זה פחות המקום בשבילכם.
גלוטן Free: מוצעים כמה סלטים ומנות ראשונות ללא גלוטן אבל זה פחות המקום בשבילכם.
לשיפור: פסטה בטמפרטורת החדר? אפשר מיקרו?
עד כאן להיום, בתאבון!
אהבתם? יופי! תרגישו חופשי להשאיר תגובות.
שימו לב שכדי לא לפספס פוסטים נוספים שלי כדאי ללחוץ על כפתור ה'עקבו אחרי' בצד ימין למעלה ולהכניס כתובת מייל כך שתקבלו ישירות כל פוסט חדש שאעלה.
מגזינו, מנחם בגין 21, תל אביב.
שעות פתיחה: שבת - שלישי: 18:00-00:00, רביעי - שישי: 18:00-02:00.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה